sto za mleko 2

Napitak koji nas je odgajio

Ukus svežeg mleka

Mleko je prva hrana koju okusimo kada dođemo na ovaj svet. Mleko je tečnost od koje smo porasli i postali ljudi. Od svih prehrambenih namirnica, mleko je zaslužilo najviše hvalospeva. Čak i kada ga ne vidimo nalazimo ga svuda u našoj raznovrsnoj ishrani. U tortama, pecivima, slatkišima, kolačima sirnim proizvodima, picama….  Pa koliko je u stvari mleko bitno da bude sveže i ukusno za naš svakodnevni život. Veoma je bitno. Najvažnije od svega je da bude sveže. Sa najbližih pašnjaka. E takvo je naše mleko. Nije dugotrajno. U kesu smo ga spakovali neposredno posle muže. Ako požurite u prodavnicu dobićete najsvežije moguće. Kao da imate svog mlekara koji vam donosi mleko na vrata. E to smo mi, vaša mlekara. Postojimo 40 godina i glavni cilj nam je vaše zadovoljstvo.

mleko 2 8mm
2 8 mm
mleko

1L

Mi tehnologiju nismo menjali

Koristimo prirodne metode

Obezbeđivanje zdravih, ukusnih i hranljivih proizvoda potrošačima je naša obaveza već 4 decenije. Izbalansirana ishrana koju naša firma obezbeđuje potrošačima tolike godine unazad a oni nam to vraćaju svojom naklonošću prilikom kupovine, pokazuje da izgrađeno poverenje traje do današnjeg dana. Ovo je najkvalitetnije mleko koje daju krave lozničkog kraja.

mleko 1 6mm
1 6 mm
mleko 1 7 mm

1L

Manje ne znači uvek i lošije

Manje mlečne masti

Ako imate problema sa holesterolom, trigliceridima ili iz nekih drugih razloga treba da smanjite unos masti u organizam, za vas smo spremili mleko od 1,6% mlečne masti. Pored toga što ovo mleko ima manje masti nije izgubilo na ukusu. I dalje je to vaš omiljeni napitak sa istom količinom vitamina D i bogato kalcijumom. Uživajte nesmetano u njemu.

Važnost odakle dolazi mleko

Mleko našeg kraja

Od velike važnosti je odakle potiče mleko od koga se proizvode mlečni proizvodi.  U modernoj proizvodnji mleka danas u svetu, na velikim farmama, kravama se daje goveđi hormon rasta. Njegova svrha je veće istiskivanje vimena kako bi se dobila veća produkcija mleka. Krave se tretiraju kao sredstvo profita a to ima posledice po zdravlje ljudi. Mi imamo sreće da smo u manjim sredinama van tih tokova i da naše mleko dolazi sa individualnih domaćinstava koje imaju manji broj grla. Krave se gaje na način na koji se to radi vekovima na našim prostorima. Takođe postoji i interna kontrola naše laboratorije koja garantuje da do vas dolazi zdrav proizvod koji ne sadrži nikakve štetne materije.

leptir

AKCIONARSKO DRUŠTVO

  • AD MLEKARA LOZNICA
    Ulica Prvog Maja bb, Loznica 15300, Srbija
  • Centrala + 381 (15) 871 - 824
  • Fax + 381 (15) 871 - 828
  • Email : mlekaraloz@mts.rs
  • PIB: 101561926
  • MB: 7299141
  • EPPDV: 131246627
  • Šifra delatnosti: 15510
  • Broj računa u poslovnoj banci: 160-7465-88

© MLEKARA LOZNICA All Rights Reserved