jogurt casa manja

Kao i svaki drugi jogurt

Ali nije kao svaki drugi jogurt

Ako imate dovoljno godina da se sećate kako su jogurt pravili naši roditelji onda slavite jubilej zajedno sa nama. Tako kako su ga tada pravili spremamo ga i mi. Samo podstičemo mleko  dobrim bakterijama od kojih će se pretvoriti u jogurt. Za to je dovoljno da se kašičica već napravljenog jogurta doda u mleko. Ukus jogurta isključivo zavisi od kvaliteta mleka koje se koristi za njegovo spremanje. Mleko koje mi koristimo dolazi sa individualnih gazdinstava lozničkog kraja i izuzetnog je kvaliteta. Pritom u jogurt ne stavljamo nikakve aditive. Prirodnije nije moglo.

leptir
tabela jogurt 180g ok
2 8 mm
jogurt 180g

180g

ab jogurt

180g

2 8 mm

Jogurt sa AB kulturom

Da vam stomak radi kao sat

AB probiotik jogurt 2,8% mm 180g. Za one koji imaju osetljiv stomak preporučujemo jogurt sa Ab kulturom. Dobre bakterije utiču na regulisanje varenja tako da ublažavaju nadutost stomaka i blagotvorno deluju na pospešivanje varenja tako što razvijaju crevnu floru već postojećih dobrih bakterija u stomaku.

ab ok
tabela jogurt 180g ok
2 8 mm
jogurt-flasa 90 x 90 05

500g

JOGURT FLASE 1 SLIKE

Pakovanje sa dobrim performansama

Idelno pakovanje za poneti

Sa ovakvom vrstom ambalaže sigurni ste da vam se jogurt neće prosuti bilo da ga nosite u torbi za posao, u rancu za školu ili cegeru namenjenom za odlazak u prodavnicu. Mnogi o tome ne razmišljaju ali ovakva vrsta ambalaže može da bude ekološka ako je pravilno odlažemo. Ako je recikliramo u kontejnere označene za PVC otpad mi plastiku od koje je boca napravljena ne bacamo u prirodu nego se ona ponovo koristi u proizvodnji novih flaša, te na taj način činimo ovu ambalažu trajnom. Od nas samo zavisi da li će ova ambalaža biti ekološka.

jogurt flasa 90 x 90 1kg

1kg

JOGURT FLASE 2 SLIKE

Pakovanje za celu porodicu

Idelno pakovanje za porodicu

Ambalaža koja ima najbolji odnos cene u odnosu na količinu proizvoda. Ako imate veliku porodicu i obedujete zajedno ovo je idealno pakovanje za vas. Takođe uštedeće vam česti odlazak u prodavnicu. Mi u jogurt ne stavljajmo skrob i želatin kako bi bio gušći što mnogi proizvođači rade. Od početka smo opredeljeni da našim potrošačima pružimo samo prirodan proizvod.

jogurt flasa 90 x 90 2kg

2kg

JOGURT FLASE 3 SLIKE
tabela jogurt 180g ok

AKCIONARSKO DRUŠTVO

© MLEKARA LOZNICA All Rights Reserved